Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković govoriće na otvaranju javne rasprave o Nacrtu strategije reforme pravosuđa za period 2014-2018. godine u hotelu Podgorica

Objavljeno: 22.12.2013. 14:33 Autor: D. P.
Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Crne Gore Duško Marković otvoriće sjutra, 23. decembra, u 14.00 sati u hotelu „Podgorica“ Javnu raspravu o Nacrtu strategije reforme pravosuđa (2014-2018).

Pored potpredsjednika Markovića, uvodno izlaganje na javnoj raspravi imaće Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, Veselin Vučković, vršilac dužnosti vrhovnog tužioca Crne Gore i Sanja Bojanić, šefica Sektora za demokratsko upravljanje Kancelarije UNDP u Crnoj Gori.

Nakon uvodnih izlaganja, Branka Lakočević, generalna direktorka u Ministarstvu pravde predstaviće Nacrt strategije reforme pravosuđa (2014-2018) a o ulozi nevladinog sektora u njegovoj izradi govoriće Vlado Dedović iz NVO Centar za monitoring (CEMI).

Nakon izlaganja uslijediće diskusija i donošenje zaključaka.

Ministarstvo pravde Crne Gore, uz podršku Kancelarije Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, uputilo je javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, opštinama, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju doprinos razmatranju Nacrta strategije reforme pravosuđa (2014-2018).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?