Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић говориће на отварању јавне расправе о Нацрту стратегије реформе правосуђа за период 2014-2018. године у хотелу Подгорица

Објављено: 22.12.2013. 14:33 Аутор: Д. П.
Потпредсједник Владе и министар правде Црне Горе Душко Марковић отвориће сјутра, 23. децембра, у 14.00 сати у хотелу „Подгорица“ Јавну расправу о Нацрту стратегије реформе правосуђа (2014-2018).

Поред потпредсједника Марковића, уводно излагање на јавној расправи имаће Весна Меденица, предсједница Врховног суда Црне Горе, Веселин Вучковић, вршилац дужности врховног тужиоца Црне Горе и Сања Бојанић, шефица Сектора за демократско управљање Канцеларије УНДП у Црној Гори.

Након уводних излагања, Бранка Лакочевић, генерална директорка у Министарству правде представиће Нацрт стратегије реформе правосуђа (2014-2018) а о улози невладиног сектора у његовој изради говориће Владо Дедовић из НВО Центар за мониторинг (ЦЕМИ).

Након излагања услиједиће дискусија и доношење закључака.

Министарство правде Црне Горе, уз подршку Канцеларије Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, упутило је јавни позив грађанима, научним и стручним институцијама, државним органима, општинама, политичким странкама, синдикатима, вјерским заједницама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама да се укључе у јавну расправу и дају допринос разматрању Нацрта стратегије реформе правосуђа (2014-2018).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?