Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Potpisivanje ugovora za još dva društveno korisna projekta u okviru kampanje ,,Budi odgovoran“

Objavljeno: 19.06.2014. 16:38 Autor: Ivona Mihajlović

Vlada Crne Gore, Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore (ETF), Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori i Britanska ambasada Podgorica,  sjutra, 20. juna 2014. godine sa početkom u 10 časova, u prostorijama Eko zgrada Ujedinjenih nacija (Stanka Dragojevića bb), organizovaće konferenciju za novinare na kojoj će sumirati dosadašnje rezultate i prezentovati planove vezane za nastavak kampanje  “Budi odgovoran.  Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“.

 

Na konferenciji će govoriti:

 

-       dr Radoje Žugić, ministar finansija

- prof. dr Zoran Veljović, dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore

- Lyndon Radnedge, zamjenik šefa misije Britanske ambasade Podgorica

- Marija Novković, menadžerka projekta, UNDP Crna Gora

 

Na početku konferencije za medije, ministar finansija dr Radoje Žugić će uručiti ugovore o donaciji:

 

- gđi Vesni Vučurović, pomoćnici ministra prosvjete, za projekat nabavke didaktičke opreme i spoljnog mobilijara za javne vrtiće, i

- gdinu Zoranu Vukićeviću, direktoru Doma starih „Grabovac“ u Risnu, za projekat rekonstrukcije odjeljenja za psihogerijatriju DS „Grabovac” u Risnu.

 

Uručivanjem navedenih ugovora biće stvoreni uslovi za realizaciju svih pet projekata od opšteg društvenog značaja koje su u dosadašnjem toku javne kampanje predložili i svojim glasovima podržali građani. 

 

 

 

PR SLUŽBA



MINISTARSTVA FINANSIJA

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?