Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Потписивање уговора за још два друштвено корисна пројекта у оквиру кампање ,,Буди одговоран“

Објављено: 19.06.2014. 16:38 Аутор: Ивона Михајловић

Влада Црне Горе, Електротехнички факултет Универзитета Црне Горе (ЕТФ), Канцеларија Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори и Британска амбасада Подгорица,  сјутра, 20. јуна 2014. године са почетком у 10 часова, у просторијама Еко зграда Уједињених нација (Станка Драгојевића бб), организоваће конференцију за новинаре на којој ће сумирати досадашње резултате и презентовати планове везане за наставак кампање  “Буди одговоран.  Од тебе зависи. Сива економија 0%“.

 

На конференцији ће говорити:

 

-       др Радоје Жугић, министар финансија

- проф. др Зоран Вељовић, декан Електротехничког факултета Универзитета Црне Горе

- Лyндон Раднедге, замјеник шефа мисије Британске амбасаде Подгорица

- Марија Новковић, менаџерка пројекта, УНДП Црна Гора

 

На почетку конференције за медије, министар финансија др Радоје Жугић ће уручити уговоре о донацији:

 

- гђи Весни Вучуровић, помоћници министра просвјете, за пројекат набавке дидактичке опреме и спољног мобилијара за јавне вртиће, и

- гдину Зорану Вукићевићу, директору Дома старих „Грабовац“ у Рисну, за пројекат реконструкције одјељења за психогеријатрију ДС „Грабовац” у Рисну.

 

Уручивањем наведених уговора биће створени услови за реализацију свих пет пројеката од општег друштвеног значаја које су у досадашњем току јавне кампање предложили и својим гласовима подржали грађани. 

 

 

 

ПР СЛУЖБА



МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?