Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: gospođa Branka Lakočević, generalni direktor Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde održala predavanje na temu „Vladavina prava u svijetlu evropskih integracija u Crnoj Gori"

Objavljeno: 10.07.2014. 17:31 Autor: D. P.

Danas je u Kolašinu, u okviru sedme crnogorske škole za mlade diplomate „Gavro Vuković", koju organizuje Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija, a čija je ovogodišnja tema ljudska prava i vladavina prava, predavanje održala gospođa Branka Lakočević, generalni direktor Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde. Tema predavanja gospođe Lakočević je bila „Vladavina prava u svijetlu evropskih integracija u Crnoj Gori".  U svom izlaganju, gospođa Lakočević je dala pregled relevantnih međunarodnih standarda u oblasti reforme pravosuđa, a osvrnula se posebno na značaj nezavisnosti pravosuđa, kao  i na ustavne i zakonske izmjene u ovoj oblasti.  

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?