Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: госпођа Бранка Лакочевић, генерални директор Директората за правосуђе у Министарству правде одржала предавање на тему „Владавина права у свијетлу европских интеграција у Црној Гори"

Објављено: 10.07.2014. 17:31 Аутор: Д. П.

Данас је у Колашину, у оквиру седме црногорске школе за младе дипломате „Гавро Вуковић", коју организује Министарство спољних послова и европских интеграција, а чија је овогодишња тема људска права и владавина права, предавање одржала госпођа Бранка Лакочевић, генерални директор Директората за правосуђе у Министарству правде. Тема предавања госпође Лакочевић је била „Владавина права у свијетлу европских интеграција у Црној Гори".  У свом излагању, госпођа Лакочевић је дала преглед релевантних међународних стандарда у области реформе правосуђа, а осврнула се посебно на значај независности правосуђа, као  и на уставне и законске измјене у овој области.  

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?