Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predstavljen pilot projekat "Preduzetničko učenje"

Objavljeno: 28.08.2014. 10:43
U Zavodu za školstvo je juče prezentovan pilot projekat Preduzetničko učenje. Projekat će biti realizovan u saradnji i uz finansijsku podršku Regionalnog centra za preduzetničko učenje (SEECEL) iz Zagreba.

Sa aktivnostima na projektu predstavnike/ce obrazovno-vaspitnih institucija je upoznala direktorica SEECEL-a, Efka Heder. U ime Zavoda za školstvo prisutne je pozdravila Nevena Čabrilo, koordinatorka za preduzetničko učenje, a ispred Direkcije za mala i srednja preduzeća je govorila Anđela Gajević.

U projekat je uključeno 8 osnovnih škola (OŠ „Srbija“, Bar; OŠ „Sutjeska“, Podgorica; OŠ „Milija Nikčević“, Kličevo; OŠ „Njegoš, Kotor; OŠ „Veljko Drobnjaković“, Risan; OŠ “Anto Đedović“, Bar; OŠ „Oktoih, Podgorica; OŠ „Luka Simonović“, Nikšić), četiri gimnazije (Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“, Danilovgrad; Gimnazija „Kotor“, Kotor; Gimnazija „Stojan Cerović”, Nikšić; Srednja mješovita skola “Bećo Bašić”, Plav) i dva univerziteta (Fakultet za humanističke studije i Fakultet za prehrambenu tehnologiju i bezbijednost hrane, Univerzitet Donja Gorica i Filozofski fakultet u Nikšiću, Studijski program za engleski jezik i kniževnost i Studijski program za obrazovanje učitelja, Univerzitet Crna Gora).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?