Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Nacionalne agencije za borbu protiv korupcije Republike Italije Rafaele Kantone sjutra u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 17.03.2015. 19:46 Autor: D. P.

Predsjednik Nacionalne agencije za borbu protiv korupcije Republike Italije Rafaele Kantone boraviće sjutra, 18. marta, u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori na poziv potpredsjednika Vlade i ministra pravde Duška Markovića.

Susret potpredsjednika Markovića i predsjednika Agencije Kantonea održaće se sjutra, 18. marta u Vili „Gorica“ sa početkom u 11.15 sati.

Nakon susreta, potpredsjednik Vlade Duško Marković i predsjednik Agencije za borbu protiv korupcije Rafaele Kantone daće u Vili „Gorica” izjave za medije (12.00 sati).

Predsjednik Nacionalne agencije za borbu protiv korupcije Republike Italije Rafaele Kantone će u odvojenim susretima istog dana razgovarati i sa ministrom unutrašnjih poslova Raškom Konjevićem (u 9.00 sati u Kabinetu ministra Konjevića) i sa vrhovnim državnim tužiocem Ivicom Stankovićem (10.00 sati u Vili „Gorica“).

Susreti u Vili „Gorica“ mogu se snimiti. Za snimanje početka razgovora i praćenje izjava, novinari i snimatelji moraju imati godišnje akreditacione kartice uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Vladinog Biroa za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije putem mejla biro@gov.me ili telefona 020 482 848.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?