Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Vlade Republike Srbije u radnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 20.03.2015. 21:42 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Delegacija Vlade Crne Gore, na čelu sa Branimirom Gvozdenovićem, ministrom održivog razvoja i turizma, ugostiće delegaciju Vlade Republike Srbije, na čelu sa Rasimom Ljajićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija, u ponedeljak, 23. marta 2015. godine.

Ministri Gvozdenović i Ljajić sastaće se u ponedeljak, u 13 sati, u kabinetu ministra Gvozdenovića, nakon čega je predviđeno održavanje pres konferencije, u 14 sati, u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (IV Proleterske brigade 19, multimedijalna sala, IV sprat).

Na pres konferenciji prisutnima će se obratiti ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i potpredsjednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić.

Delegacija Republike Srbije iskoristiće posjetu Crnoj Gori u cilju susreta i razmjene informacija sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo i telekomunikacije, Vujicom Lazovićem i ministrom ekonomije, Vladimirom Kavarićem.

Na sastancima će biti razgovara o temama iz oblasti ekonomije, turizma, građevinarstva, prostornog planiranja, životne sredine, energetike, saobraćaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?