Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Владе Републике Србије у радној посјети Црној Гори

Објављено: 20.03.2015. 21:42 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Делегација Владе Црне Горе, на челу са Бранимиром Гвозденовићем, министром одрживог развоја и туризма, угостиће делегацију Владе Републике Србије, на челу са Расимом Љајићем, потпредсједником Владе и министром трговине, туризма и телекомуникација, у понедељак, 23. марта 2015. године.

Министри Гвозденовић и Љајић састаће се у понедељак, у 13 сати, у кабинету министра Гвозденовића, након чега је предвиђено одржавање прес конференције, у 14 сати, у Министарству одрживог развоја и туризма (ИВ Пролетерске бригаде 19, мултимедијална сала, ИВ спрат).

На прес конференцији присутнима ће се обратити министар одрживог развоја и туризма, Бранимир Гвозденовић и потпредсједник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић.

Делегација Републике Србије искористиће посјету Црној Гори у циљу сусрета и размјене информација са потпредсједником Владе Црне Горе за економску политику и министра за информационо друштво и телекомуникације, Вујицом Лазовићем и министром економије, Владимиром Каварићем.

На састанцима ће бити разговара о темама из области економије, туризма, грађевинарства, просторног планирања, животне средине, енергетике, саобраћаја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?