Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava za medije: 29. sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i klimatske promjene

Objavljeno: 10.12.2015. 21:52 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
29. sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i klimatske promjene biće održana 11. decembra o.g. sa početkom u 11 časova u nekadašnjoj zgradi Vlade Crne Gore (Ul. Jovana Tomaševića bb) u Podgorici. Sjednicom će predsjedavati predsjednik Nacionalnog savjeta Filip Vujanović.

Nacionalni savjet za održivi razvoj i klimatske promjene kao savjetodavno tijelo Vlade Crne Gore, osnovan je 2002. godine sa osnovnim zadatkom da pruži stručnu podršku Vladi Crne Gore u vođenju politike održivog razvoja. Na 29. sjednici biće razmotren Nacrt nacionalne strategije održivog razvoja Crne Gore do 2030. godine i Nacrt nacionalne strategije zapošljavnja i razvoja ljudskih resursa za period od 2016-2020 godine. Takođe, biće napravljen pregled progresa u realizaciji prethodno donijetih preporuka i ocjena Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i klimatske promjene i pregled najznačajnijih tekućih aktivnosti u sprovođenju politike održivog razvoja Crne Gore.

Snimatelji i fotoreporteri mogu zabilježiti početak zasijedanja. Nakon sjednice biće dato saopštenje za javnost.

Snimatelji i fotoreporteri mogu se akreditovati putem maila ana.kostic@mrt.gov.me ili na broj telefona 069 156 926.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?