Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti u postupku pripreme nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obligaciono pravnim odnosima

Objavljeno: 17.02.2016. 21:08 Autor: D. P.

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, Ministarstvo pravde je, dana 11.01.2016. godine, uputilo javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovanoj javnosti) da se uključe u postupak pripreme teksta nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona oobligacionno pravnim odnosima.

Postupak konsultovanja je trajao 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave.

Nakon isteka roka za konsultacije konstatovano je, da su na adresu Ministarstva pravde dostavljeni predlozi i komentari od strane ,,Merkur’’ osiguranja AD Podgorica i ,,Grawe’’ osiguranja AD Podgorica.

Prilog: predlozi i komentari

d.p.

d.p.

d.p.



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?