Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у поступку припреме нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о облигационо правним односима

Објављено: 17.02.2016. 21:08 Аутор: Д. П.

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона, Министарство правде је, дана 11.01.2016. године, упутило јавни позив грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересованој јавности) да се укључе у поступак припреме текста нацрта Закона о измјенама и допунама Закона ооблигационно правним односима.

Поступак консултовања је трајао 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе.

Након истека рока за консултације констатовано је, да су на адресу Министарства правде достављени предлози и коментари од стране ,,Меркур’’ осигурања АД Подгорица и ,,Граwе’’ осигурања АД Подгорица.

Прилог: предлози и коментари

d.p.

d.p.

d.p.



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?