Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održan okrugli sto na temu ,,Prezentacija nacrta Akcionog plana za sprovođenje Strategije informaciono komunikacionih tehnologija pravosuđa (2016-2020)”

Objavljeno: 03.08.2016. 20:14 Autor: Đ. P.

Fotografija © United Nations in Montenegro Fotografija © United Nations in Montenegro

Okrugli sto na kome je predstavljen nacrt Akcionog plana za sprovođenje Strategije informaciono komunikacionih tehnologija pravosuđa (2016-2020) održan je 20. jula u Podgorici. Isti je organizovan u cilju što bolje koordinacije i saradnje među pravosudnim i drugim zainteresovanim institucijama na izradi nacrta Akcionog plana za implementaciju Strategije, u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) kroz projekat „Jačanje efikasnosti pravosuđa kroz primjenu IKT“, koji podržava Vlada Kraljevine Norveške.

U uvodnom izlaganju učesnicima su se obratili: Marijana Laković Drašković, generalna direktorka Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde Crne Gore, Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, Ivica Stanković, predsjednik Tužilačkog savjeta Crne Gore i Vrhovni državni tužilac, Dobrica Šljivančanin, član Sudskog savjeta Crne Gore i Fiona McCluney, stalna koordinatorka UN sistema i stalna predstavnica UNDP-a u Crnoj Gori.

Učesnici Okruglog stola bili su predstavnici Ministarstva pravde, Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, Sudskog savjeta, Tužilačkog savjeta, sudova, državnih tužilaštava, Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i EUROL-a.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?