Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржан округли сто на тему ,,Презентација нацрта Акционог плана за спровођење Стратегије информационо комуникационих технологија правосуђа (2016-2020)”

Објављено: 03.08.2016. 20:14 Аутор: Ђ. П.

Fotografija © United Nations in Montenegro Fotografija © United Nations in Montenegro

Округли сто на коме је представљен нацрт Акционог плана за спровођење Стратегије информационо комуникационих технологија правосуђа (2016-2020) одржан је 20. јула у Подгорици. Исти је организован у циљу што боље координације и сарадње међу правосудним и другим заинтересованим институцијама на изради нацрта Акционог плана за имплементацију Стратегије, у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) кроз пројекат „Јачање ефикасности правосуђа кроз примјену ИКТ“, који подржава Влада Краљевине Норвешке.

У уводном излагању учесницима су се обратили: Маријана Лаковић Драшковић, генерална директорка Директората за правосуђе у Министарству правде Црне Горе, Весна Меденица, предсједница Врховног суда Црне Горе, Ивица Станковић, предсједник Тужилачког савјета Црне Горе и Врховни државни тужилац, Добрица Шљиванчанин, члан Судског савјета Црне Горе и Фиона МцЦлунеy, стална координаторка УН система и стална представница УНДП-а у Црној Гори.

Учесници Округлог стола били су представници Министарства правде, Завода за извршење кривичних санкција, Судског савјета, Тужилачког савјета, судова, државних тужилаштава, Центра за обуку у судству и државном тужилаштву, Министарства за информационо друштво и телекомуникације и ЕУРОЛ-а.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?