Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Stipendije Vlade Slovačke u okviru Nacionalnog programa stipendija za podršku mobilnosti za akademsku 2017/2018. godinu

Objavljeno: 03.03.2017. 22:11 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
Obavještavamo zainteresovane kandidate o mogućnosti konkurisanja za stipendije koje Vlada Slovačke dodjeljuje u okviru Nacionalnog programa stipendija za podršku mobilnosti, namijenjenih studentima, doktorantima, univerzitetskim profesorima, istraživačima i umjetnicima, za akademsku 2017/2018. godinu. Program finansira Ministarstvo obrazovanja, nauke, istraživanja I sporta Republike Slovačke.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 30. april 2017. godine do 16 sati (po centralno evropskom vremenu).

Zahtjevi se podnose online, na internet stranici www.stipendia.sk odnosno www.scholarships.sk 

Ovaj stipendijski program Slovačke Republike osmišljen je kao podrška mobilnosti za inostrane studente, student doktorskih studija, univerzitetske profesore, istraživače i umjetnike, omogućavajući im boravak na slovačkim univerzitetima I slovačkim istraživačkim organizacijama. Zainteresovani kandidati mogu, istovremeno kad I za stipendiju, aplicirati I za dodatak za putne troškove.

Za pitanja u vezi sa Nacionalnim stipendijskim programom, načinom konkurisanja, kao i ostalim detaljima zainteresovani kandidati se mogu obratiti direktno rukovodiocu ovog Programa, Lukáš Marcin-u, na e-mail adresu: lukas.marcin@saia.sk, ili kontakt telefon: +421 2 5930 4733, SAIA, n.o., Sasinkova 10, 812 20 Bratislava 1, Slovak Republic

OVDJE se može preuzeti letak Programa.




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?