Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Стипендије Владе Словачке у оквиру Националног програма стипендија за подршку мобилности за академску 2017/2018. годину

Објављено: 03.03.2017. 22:11 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Обавјештавамо заинтересоване кандидате о могућности конкурисања за стипендије које Влада Словачке додјељује у оквиру Националног програма стипендија за подршку мобилности, намијењених студентима, докторантима, универзитетским професорима, истраживачима и умјетницима, за академску 2017/2018. годину. Програм финансира Министарство образовања, науке, истраживања И спорта Републике Словачке.

Крајњи рок за подношење захтјева је 30. април 2017. године до 16 сати (по централно европском времену).

Захтјеви се подносе онлине, на интернет страници www.стипендиа.ск односно www.сцхоларсхипс.ск 

Овај стипендијски програм Словачке Републике осмишљен је као подршка мобилности за иностране студенте, студент докторских студија, универзитетске професоре, истраживаче и умјетнике, омогућавајући им боравак на словачким универзитетима И словачким истраживачким организацијама. Заинтересовани кандидати могу, истовремено кад И за стипендију, аплицирати И за додатак за путне трошкове.

За питања у вези са Националним стипендијским програмом, начином конкурисања, као и осталим детаљима заинтересовани кандидати се могу обратити директно руководиоцу овог Програма, Лукáш Марцин-у, на е-маил адресу: лукас.марцин@саиа.ск, или контакт телефон: +421 2 5930 4733, САИА, н.о., Сасинкова 10, 812 20 Братислава 1, Словак Републиц

ОВДЈЕ се може преузети летак Програма.




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?