Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednica Vlade i ministarka vanjskih poslova Republike Bugarske Ekatarina Zaharijeva u četvrtak i petak u radnoj posjeti Crnoj Gori

Potpredsjednica Vlade za reformu pravosuđa i ministarka vanjskih poslova Republike Bugarske Ekatarina Zaharieva stiže u četvrtak u dvodnevnu radnu posjetu Crnoj Gori.

Potpredsjednicu Zaharijevu primiće predsjednik Vlade Duško Marković i ministri vanjskih i evropskih poslova Prof. dr Srđan Darmanović i Aleksandar Andrija Pejović.

Šefovi dipliomatija Darmanović i Zaharijeva daće izjave za javnost nakon sastanka, u četvrtak, 31. avgusta u 14:00 u Vili „Gorica“.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke početaka sastanaka i izjava za javnost.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2017. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adrese ivan.vucinic@mfa.gov.me ili tijana.vukovic@mfa.gov.me.

MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA CRNE GORE / SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?