Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједница Владе и министарка вањских послова Републике Бугарске Екатарина Захаријева у четвртак и петак у радној посјети Црној Гори

Потпредсједница Владе за реформу правосуђа и министарка вањских послова Републике Бугарске Екатарина Захариева стиже у четвртак у дводневну радну посјету Црној Гори.

Потпредсједницу Захаријеву примиће предсједник Владе Душко Марковић и министри вањских и европских послова Проф. др Срђан Дармановић и Александар Андрија Пејовић.

Шефови диплиоматија Дармановић и Захаријева даће изјаве за јавност након састанка, у четвртак, 31. августа у 14:00 у Вили „Горица“.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке почетака састанака и изјава за јавност.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2017. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу Министарства вањских послова издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресе иван.вуциниц@мфа.гов.ме или тијана.вуковиц@мфа.гов.ме.

МИНИСТАРСТВО ВАЊСКИХ ПОСЛОВА ЦРНЕ ГОРЕ / СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?