Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić u prvoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 15.10.2017. 13:22 Autor: Ministarstvo sporta

Ministar omladine  i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić   boraviće u ponedjeljak (16. Okrobar2017.) na poziv crnogorskog kolege Nikole Janovića,  u zvaničnoj posjeti  Crnoj Gori.  Udovičić je prvi ministar sporta Srbije, koji će zvanično posjetiti Crnu Goru od obnove njene nezavisnosti, ali i  prvi strani zvaničnik koji dolazi u zvaničnu  posjetu novoosnovanom crnogorskom Ministarstvu sporta.

Biće to   prilika da pored već sadržajnih bilateralnih odnosa Crne Gore i Republike Srbije, ministri Janović i Udovičić potvrde opredijeljenost za dalje unaprijeđivanje tih odnosa i u domenu sporta.

Ministri će se sastati u Vili Gorica, gdje će na bilateralnom sastanku zakazanom u 11.15h, razgovarati o intenziviranju i konkretizaciji saradnje dva ministarstva, a razmijeniće i informacije o propisima i strateškim aktima iz oblasti sporta i omladinske politike.

Nakon sastanka,  u 12h uslijediće njihova zajednička  konferencija za novinare, takodje u Vili Gorica.

Novinari, foto-reporter i i video snimatelji, zainteresovani da izvještavaju o pomenutom događaju,  ulaze u Vilu „Gorica“ uz godišnju akreditacionu karticu Vlade Crne Gore za 2017. i lični identifikacioni dokument. Predstavnicima medija koji nemaju godišnju, omogućićemo dnevnu akreditaciju, nakon što ime, prezime i naziv redakcije, pošalju na e-mail: mila.vukovic@yahoo.com / mila.vukovic@ms.gov.me ili porukom/pozivom na broj + 382 69 155 330, najkasnije 16. Oktobra 2017. do 10h.

 

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?