Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић у првој званичној посјети Црној Гори

Објављено: 15.10.2017. 13:22 Аутор: Министарство спорта

Министар омладине  и спорта Републике Србије Вања Удовичић   боравиће у понедјељак (16. Окробар2017.) на позив црногорског колеге Николе Јановића,  у званичној посјети  Црној Гори.  Удовичић је први министар спорта Србије, који ће званично посјетити Црну Гору од обнове њене независности, али и  први страни званичник који долази у званичну  посјету новооснованом црногорском Министарству спорта.

Биће то   прилика да поред већ садржајних билатералних односа Црне Горе и Републике Србије, министри Јановић и Удовичић потврде опредијељеност за даље унапријеђивање тих односа и у домену спорта.

Министри ће се састати у Вили Горица, гдје ће на билатералном састанку заказаном у 11.15х, разговарати о интензивирању и конкретизацији сарадње два министарства, а размијениће и информације о прописима и стратешким актима из области спорта и омладинске политике.

Након састанка,  у 12х услиједиће њихова заједничка  конференција за новинаре, такодје у Вили Горица.

Новинари, фото-репортер и и видео сниматељи, заинтересовани да извјештавају о поменутом догађају,  улазе у Вилу „Горица“ уз годишњу акредитациону картицу Владе Црне Горе за 2017. и лични идентификациони документ. Представницима медија који немају годишњу, омогућићемо дневну акредитацију, након што име, презиме и назив редакције, пошаљу на е-маил: мила.вуковиц@yахоо.цом / мила.вуковиц@мс.гов.ме или поруком/позивом на број + 382 69 155 330, најкасније 16. Октобра 2017. до 10х.

 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?