Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ulcinj: Identifikovan vozač koji je počinio dva prekršaja iz ZOBS-a; protiv njega izdat prekršajni nalog

Objavljeno: 25.01.2018. 23:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali lice sa snimka koji se pojavio na društvenim mrežama i tom prilikom izdali prekršajni nalog protiv D.M. (23) iz Bara, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Naime, službenci OB Ulcinj su, 25.01.2018. godine, postupajući po saznanju da se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem nepoznati vozač upravlja motornim vozilom marke „BMW“, bez registarskih oznaka na kružnom toku u Ulcinju, na regionalnom putu Ulcinj – Ada, prije Novog mosta, preduzeli niz mjere i radnji i protiv D.M. izdali prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Službenici OB Ulcinj su danas oko 13,30 časova pronašli pmv u naselju Meterizi, kojom prilikom su došli do saznanja da je D.M. upravljao ovim vozilom 24.01.2018. godine oko 14,00 časova kada je počinio prekršaje prikazane na snimku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji se izjasnio da u pomenutom događaju nema elemenat bića krivičnog djela.

Protiv D.M. je podnijet prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima član 320 „upravljanje poslije isteka važenja saobraćajne dozvole“ i član 326 „lice koje u toku vožnje otvara vrata''.

Policijski službenici su oduzeli predmetno vozilo radi vršenja provjere.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?