Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković obratiće se u utorak javnosti u vezi sa dokumentom EK o ZB

Objavljeno: 06.02.2018. 19:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković obratiće se u utorak, 6. februara 2018. godine u 16:00 sati javnosti u Vili „Gorica“ nakon što danas Evropska komisija objavi svoj strateški dokument koji se odnosi na evropsku perspektivu država Zapadnog Balkana.

Konferenciji za medije prisustvovaće šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori ambasador Aivo Orav.

Nakon obraćanja predsjednik Vlade odgovoriće na pitanja medija u vezi sa temom.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Elektronski mediji koji žele da uživo prenose konferenciju za medije potrebno je da dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore spisak lica, tehničke opreme i vozila.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimak konferencije za medije.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?