Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић обратиће се у уторак јавности у вези са документом ЕК о ЗБ

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић обратиће се у уторак, 6. фебруара 2018. године у 16:00 сати јавности у Вили „Горица“ након што данас Европска комисија објави свој стратешки документ који се односи на европску перспективу држава Западног Балкана.

Конференцији за медије присуствоваће шеф Делегације Европске уније у Црној Гори амбасадор Аиво Орав.

Након обраћања предсједник Владе одговориће на питања медија у вези са темом.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме или телефаксом на број +382 20 482 938.

Електронски медији који желе да уживо преносе конференцију за медије потребно је да доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе списак лица, техничке опреме и возила.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимак конференције за медије.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?