Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Korejski Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED) dodjeljuje jednu stipendiju za kandidate iz Crne Gore

Objavljeno: 23.02.2018. 18:06 Autor: PR služba Ministarstva prosvjete

Vlada Republike Koreje (Južna Koreja) poziva zainteresovane kandidate/kandidatkinje da konkurišu za stipendiju koju korejski Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED) predviđa da dodijeli Crnoj Gori, za akademsku 2018/2019. i 2019/2020. godinu.

Program se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, a namijenjen je kandidatima koji žele da upišu master studije, doktorske studije ili postdoktorski istraživački program.

Popunjen aplikacioni formular i neophodnu dokumentaciju (1 komplet originala dokumenata + 3 fotokopije) treba dostaviti, najkasnije do 15. marta 2018. godine, na adresu:

Ambasada Republike Koreje
Ul. Miloša Savčića br. 4, 11040 Beograd


Sve detaljne informacije u vezi sa načinom prijavljanja, zainteresovani kandidati mogu pogledati ovdje (Application Guidelines).

Dodatne informacije o samom programu se mogu naći na internet adresi: http://www.studyinkorea.go.kr

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja zainteresovani kandidati mogu se obratiti kontakt osobi u Ambasadi, gospođi Jeleni Milosavljević, na e-mail adresu: koreaemb.rs@mofa.go.kr ; tel. broj: +381 11 3674 225; faks: +381 11 3674 229.

Samo oni kandidati koji ispunjavaju sve uslove i koji su predali sva dokumenta sa prijavom do naznačenog roka biće pozvani na intervju koji će se održati u Ambasadi Republike Koreje u Beogradu, o čijem terminu će prijavljeni kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

Ambasada Republike Koreje preporučiće dvije od pristiglih kandidatura iz Crne Gore Nacionalnom institutu za međunarodno obrazovanje (NIIED) koji će izvršiti konačan izbor kandidata. Nakon izvršene selekcije očekuje se da uspješni kandidat doputuje u Koreju u avgustu 2018. godine.

Informacije o stipendiji.pdf

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?