Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

ODLUKE o izboru člana/članice Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2018. godini za oblasti osnovnog i inkluzivnog obrazovanja, cjeloživotnog i preduzetničkog učenja.

Objavljeno: 26.02.2018. 15:52 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list Crne Gore”, broj 7/12), ministar prosvjete donosi O D L U K U o izboru člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2018. godini u oblasti podrška osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

Odluku možete preuzeti OVDJE.

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list Crne Gore”, broj 7/12), ministar prosvjete donosi O D L U K U o izboru članice Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2018. godini u oblasti podrška inkluzivnom obrazovanju.

Odluku možete preuzeti OVDJE.

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list Crne Gore”, broj 7/12), ministar prosvjete donosi O D L U K U o ne izboru člana/članice Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2018. godini u oblasti podrška cjeloživotnom i preduzetničkom učenju.

Oluku možete preuzeti OVDJE.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?