Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ОДЛУКЕ о избору члана/чланице Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у 2018. години за области основног и инклузивног образовања, цјеложивотног и предузетничког учења.

Објављено: 26.02.2018. 15:52 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

На основу члана 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист Црне Горе”, број 7/12), министар просвјете доноси О Д Л У К У о избору члана Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у 2018. години у области подршка основном образовању и васпитању.

Одлуку можете преузети ОВДЈЕ.

На основу члана 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист Црне Горе”, број 7/12), министар просвјете доноси О Д Л У К У о избору чланице Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у 2018. години у области подршка инклузивном образовању.

Одлуку можете преузети ОВДЈЕ.

На основу члана 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист Црне Горе”, број 7/12), министар просвјете доноси О Д Л У К У о не избору члана/чланице Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у 2018. години у области подршка цјеложивотном и предузетничком учењу.

Олуку можете преузети ОВДЈЕ.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?