Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: V Konferencija o nacionalnom brendiranju počinje danas u Kolašinu

Objavljeno: 06.03.2018. 15:55 Autor: Ministarstvo ekonomije
Peta Konferencija o nacionalnom brendiranju, koju će otvoriti generalni direktor za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača Jovo Rabrenović i rukovodilac Kancelarije Projekta „Hans Zajdel“ Fondacije za Srbiju i za Crnu Goru Lutz Kober, počinje danas u hotelu „Four Points by Sheraton“ u Kolašinu.

Otvaranje Konferencije, koju organizuje Ministarstvo ekonomije, a finansira njemačka fondacija „Hans Zajdel“, predviđeno je za 17 sati i otvoreno je za javnost.

Tokom tri dana Konferencije biće organizovana četiri panela u okviru kojih će govoriti eminentni univerzitetski profesori, istaknuti crnogorski sportisti, predstavnici ministarstava iz Crne Gore i regiona, kao i rukovodioci značajnih crnogorskih i regionalnih institucija.

Tema prvog panela, koja će biti obrađena danas od 17:30 sati, biće „Masovni, elitni ili eko kulturni turizam?“. Drugi i treći panel na teme „Individualni sportisti ili reprezentacija kao ambasador brenda države?“ i „Potrošački etnocentrizam i brendiranje države“ biće organizovani sjutra, dok će posljednjeg dana Konferencije, 08. marta, biti razgovarano na temu „Tradicionalne ili moderne vrijednosti za pozicioniranje države?“.

Na Konferenciji će biti predstavljeni i dosadašnji rezultati rada na polju nacionalnog brendiranja, kao i buduće, planirane aktivnosti.

KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?