Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: В Конференција о националном брендирању почиње данас у Колашину

Објављено: 06.03.2018. 15:55 Аутор: Министарство економије
Пета Конференција о националном брендирању, коју ће отворити генерални директор за развој националног бренда и заштиту потрошача Јово Рабреновић и руководилац Канцеларије Пројекта „Ханс Зајдел“ Фондације за Србију и за Црну Гору Лутз Кобер, почиње данас у хотелу „Фоур Поинтс бy Схератон“ у Колашину.

Отварање Конференције, коју организује Министарство економије, а финансира њемачка фондација „Ханс Зајдел“, предвиђено је за 17 сати и отворено је за јавност.

Током три дана Конференције биће организована четири панела у оквиру којих ће говорити еминентни универзитетски професори, истакнути црногорски спортисти, представници министарстава из Црне Горе и региона, као и руководиоци значајних црногорских и регионалних институција.

Тема првог панела, која ће бити обрађена данас од 17:30 сати, биће „Масовни, елитни или еко културни туризам?“. Други и трећи панел на теме „Индивидуални спортисти или репрезентација као амбасадор бренда државе?“ и „Потрошачки етноцентризам и брендирање државе“ биће организовани сјутра, док ће посљедњег дана Конференције, 08. марта, бити разговарано на тему „Традиционалне или модерне вриједности за позиционирање државе?“.

На Конференцији ће бити представљени и досадашњи резултати рада на пољу националног брендирања, као и будуће, планиране активности.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?