Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja na manifestaciji “Dječiji proljećni vikend”

Objavljeno: 20.04.2018. 23:34 Autor: MPRR

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i ove godine obogatiće program manifestacije “Dječiji proljećni vikend”, sa edukativnim sadržajima za djecu, a u cilju razvoja svijesti najmlađih o važnosti poljoprivrede i proizvodnje bezbjedne i kvalitetne hrane. 

Ministarstvo je ove godine edukativnu radionicu, posvetilo Programu Kupujmo domaće, koji je pokrenula Vlada Crne Gore u saradnji sa privrednicima i trgovačkim lancima.

Radionica će se održati u Delta City centru, u subotu, 21. aprila, od 11,00h do 15,00h.

Djeca će na radionici imati priliku da sade sjeme povrća, uče o pčelama i proizvodnji meda, grožđa i vina, kao i drugih proizvoda po kojima je prepoznatljiva crnogorska poljoprivreda. Predstavnici Ministarstva potrudiće se da djeci i njihovim roditeljima približe značaj kupovine i konzumiranja kvalitetnih i svježih domaćih proizvoda. Svoj doprinos promociji poljoprivrede i edukaciji najmlađih o poljoprivredi i proizvodnji hrane daće i neki od mladih farmera koji su prošle godine kroz program bespovratne podrške Ministarstva pokrenuli biznis u oblasti poljoprivrede.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?