Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство пољопривреде и руралног развоја на манифестацији “Дјечији прољећни викенд”

Објављено: 20.04.2018. 23:34 Аутор: МПРР

Министарство пољопривреде и руралног развоја и ове године обогатиће програм манифестације “Дјечији прољећни викенд”, са едукативним садржајима за дјецу, а у циљу развоја свијести најмлађих о важности пољопривреде и производње безбједне и квалитетне хране. 

Министарство је ове године едукативну радионицу, посветило Програму Купујмо домаће, који је покренула Влада Црне Горе у сарадњи са привредницима и трговачким ланцима.

Радионица ће се одржати у Делта Цитy центру, у суботу, 21. априла, од 11,00х до 15,00х.

Дјеца ће на радионици имати прилику да саде сјеме поврћа, уче о пчелама и производњи меда, грожђа и вина, као и других производа по којима је препознатљива црногорска пољопривреда. Представници Министарства потрудиће се да дјеци и њиховим родитељима приближе значај куповине и конзумирања квалитетних и свјежих домаћих производа. Свој допринос промоцији пољопривреде и едукацији најмлађих о пољопривреди и производњи хране даће и неки од младих фармера који су прошле године кроз програм бесповратне подршке Министарства покренули бизнис у области пољопривреде.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?