Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada

Objavljeno: 24.04.2018. 20:04 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Obavještava se javnost da će se u periodu od 25. aprila do 3. juna 2018. godine, održati

JAVNA RASPRAVA
o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave.
Javna rasprava trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva sa Programom javne rasprave i tekstom Nacrta zakona na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, portalu e-uprave i štampanim medijima.
Javna rasprava se organizuje :
- dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku,
- organizovanjem tri okrugla stola, koje će se organizovati u Bijelom Polju, Budvi i Podgorici.

Okrugli stolovi, po jedinicama lokalne samouprave će se održati u:

1) Bijelom Polju, za opštine Bijelo Polje, Berane, Kolašin, Mojkovac, Rožaje, Andrijevica, Plav, Petnjica, Pljevlja, Žabljak, Plužine, Gusinje i Šavnik u ponedjeljak 7. maja 2018. godine, od 12h do 14h, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, ul. Slobode bb;
2) Budvi, za opštine Budva, Bar, Tivat, Herceg Novi, Kotor i Ulcinj, u petak 11. maja 2018. godine, od 12h-14h, Akademiji znanja, Žrtava fašizma bb, Obilaznica;
3) Podgorici, za Glavni grad, prijestonicu Cetinji i opštine Nikšić i Danilovgrad, u petak 18. maja 2018. godine, od 11h do 13h, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske 19.


Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije, civilni sektor i dr. da učestvuju u javnoj raspravi.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona  dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me  ili preko arhive Ministarstva.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?