Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U utorak potpisivanje Sporazuma o privredno-tehničkoj saradnji CG i NR Kine i Ugovora o pružanju stručnih usluga između KCCG i CRBC

Objavljeno: 07.05.2018. 22:34 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore
Potpredsjednik Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović će u ime Vlade Crne Gore, u utorak, 8. maja u 13 sati, u Ambasadi Narodne Republike Kine, sa ambasadorom Cui Dživeijem potpisati Sporazum o privredno-tehničkoj saradnji između Vlade Crne Gore i Vlade Narodne Republike Kine.

Odredbama Sporazuma definisano je da Vlada NR Kine obezbjeđuje Vladi Crne Gore dodatnu bespovratnu pomoć u iznosu od 20 miliona kineskih juana, koja će se koristiti za projekat rekonstrukcije Mosta na Đurđevića Tari i druge projekte.

Istom prilikom biće potpisan i Ugovor o pružanju stručnih usluga između JZU Klinički centar Crne Gore i kompanije China Road and Bridge Corporation. Ugovor će potpisati direktorka Kliničkog centra Zorica Kovačević i generalni direktor predstavništva kompanije CRBC u Crnij Gori Hei Šićiang.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?