Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У уторак потписивање Споразума о привредно-техничкој сарадњи ЦГ и НР Кине и Уговора о пружању стручних услуга између КЦЦГ и ЦРБЦ

Објављено: 07.05.2018. 22:34 Аутор: Кабинет потпредсједника Владе Црне Горе
Потпредсједник Владе Црне Горе за економску политику и финансијски систем и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић ће у име Владе Црне Горе, у уторак, 8. маја у 13 сати, у Амбасади Народне Републике Кине, са амбасадором Цуи Џивеијем потписати Споразум о привредно-техничкој сарадњи између Владе Црне Горе и Владе Народне Републике Кине.

Одредбама Споразума дефинисано је да Влада НР Кине обезбјеђује Влади Црне Горе додатну бесповратну помоћ у износу од 20 милиона кинеских јуана, која ће се користити за пројекат реконструкције Моста на Ђурђевића Тари и друге пројекте.

Истом приликом биће потписан и Уговор о пружању стручних услуга између ЈЗУ Клинички центар Црне Горе и компаније Цхина Роад анд Бридге Цорпоратион. Уговор ће потписати директорка Клиничког центра Зорица Ковачевић и генерални директор представништва компаније ЦРБЦ у Црниј Гори Хеи Шићианг.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?