Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

H2020 Marija Sklodovska Kiri Individualne stipendije: Institucije u Španiji iskazale interesovanje da budu domaćin iskusnim istraživačima

Objavljeno: 16.05.2018. 15:46 Autor: Ministarstvo nauke
Institutcije u Španiji su iskazale interesovanje da budu domaćin za preko 300 iskusnih istraživača širom svijeta, a u kontekstu Marija Sklodovska Kiri poziva za Individualne stipendije!

Listu zainteresovanih institucija, oblasti istraživanja, projektne ideje i sve detalje za uspostavljanje saradnje možete pogledati na sljedećoj web stranici: https://eshorizonte2020.es/ciencia-excelente/acciones-marie-sklodowska-curie/spanish-hosting-offers-if-2018

Zainteresovani kandidati trebaju da pripreme svoj CV, abstrakt projekta i Motivaciono pismo i prate instrukcije institucija koje su iskazale interesovanje.


Za sva dodatna pitanja koja se odnose na Marija Sklodovska Kiri poziv za Individualne stipendije možete se obratiti nacionalnim kontakt osobama, Filipu Petroviću, e-mail: fpetrovic@ac.me, tel. 020 414 250, i Marijeti Barjaktarović Lanzardi, e-mail: marijeta.barjaktarovic@mna.gov.me, tel. 067 314 178.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?