Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Х2020 Марија Склодовска Кири Индивидуалне стипендије: Институције у Шпанији исказале интересовање да буду домаћин искусним истраживачима

Објављено: 16.05.2018. 15:46 Аутор: Министарство науке
Институтције у Шпанији су исказале интересовање да буду домаћин за преко 300 искусних истраживача широм свијета, а у контексту Марија Склодовска Кири позива за Индивидуалне стипендије!

Листу заинтересованих институција, области истраживања, пројектне идеје и све детаље за успостављање сарадње можете погледати на сљедећој web страници: хттпс://есхоризонте2020.ес/циенциа-еxцеленте/ацционес-марие-склодоwска-цурие/спанисх-хостинг-офферс-иф-2018

Заинтересовани кандидати требају да припреме свој ЦВ, абстракт пројекта и Мотивационо писмо и прате инструкције институција које су исказале интересовање.


За сва додатна питања која се односе на Марија Склодовска Кири позив за Индивидуалне стипендије можете се обратити националним контакт особама, Филипу Петровићу, е-маил: фпетровиц@ац.ме, тел. 020 414 250, и Маријети Барјактаровић Ланзарди, е-маил: маријета.барјактаровиц@мна.гов.ме, тел. 067 314 178.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?