Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak Radne grupe glavnih podoficira Nacionalne garde države Mejn i Vojske Crne Gore

Objavljeno: 25.05.2018. 17:08 Autor: VCG

U Centru za obuku Vojske Crne Gore u Danilovgradu, od 23. do 25. maja održan je sastanak Radne grupe glavnih podoficira Nacionalne garde države Mejn i Vojske Crne Gore.

Sastanku predviđenom Strateškim programom saradnje prisustvovali su odlazeći i novopostavljeni glavni podoficiri Nacionalne garde države Mejn, zastavnik I klase Skot Dojon i zastavnik I klase Mark Smit, kao i zastavnica I klase Keli Hofses, te pobjednici takmičenja „Najbolji vojnik“ koje organizuje NGM.

Cilj posjete predstavlja upoznavanje zastavnika I klase Smita sa podoficirskim lancem podrške u Vojsci Crne Gore, kao i upoznavanje prvih podoficira jedinica VCG sa organizacijom takmičenja „Najbolji vojnik“.

Glavni podoficir VCG zastavnik I klase Stevan Krgović istakao je da je posjeta veoma značajna za razvoj i unapređenje dosadašnje izuzetno intenzivne saradnje, kao i za razvoj kapaciteta i unapređenje podoficirskog lanca podrške u Vojsci Crne Gore.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?