Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Састанак Радне групе главних подофицира Националне гарде државе Мејн и Војске Црне Горе

Објављено: 25.05.2018. 17:08 Аутор: ВЦГ

У Центру за обуку Војске Црне Горе у Даниловграду, од 23. до 25. маја одржан је састанак Радне групе главних подофицира Националне гарде државе Мејн и Војске Црне Горе.

Састанку предвиђеном Стратешким програмом сарадње присуствовали су одлазећи и новопостављени главни подофицири Националне гарде државе Мејн, заставник И класе Скот Дојон и заставник И класе Марк Смит, као и заставница И класе Кели Хофсес, те побједници такмичења „Најбољи војник“ које организује НГМ.

Циљ посјете представља упознавање заставника И класе Смита са подофицирским ланцем подршке у Војсци Црне Горе, као и упознавање првих подофицира јединица ВЦГ са организацијом такмичења „Најбољи војник“.

Главни подофицир ВЦГ заставник И класе Стеван Крговић истакао је да је посјета веома значајна за развој и унапређење досадашње изузетно интензивне сарадње, као и за развој капацитета и унапређење подофицирског ланца подршке у Војсци Црне Горе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?