Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji

Objavljeno: 01.06.2018. 20:35 Autor: mj

Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12),

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE
daje na javnu raspravu

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KOMUNALNOJ POLICIJI

i upućuje


JAVNI POZIV

 
građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji mogu se dostaviti Ministarstvu javne uprave, Rimski trg broj 45, 81000 Podgorica ili na fax: +382 20 241 412, kao i na e-mail: senad.crnovrsanin@mju.gov.me

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji, trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva javne uprave i portalu e-uprave.

Ovdje možete preuzeti:

Program javne rasprave

Nacrt zakona o komunalnoj policiji

 

 

 

 

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?