Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији

Објављено: 01.06.2018. 20:35 Аутор: мј

На основу члана 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12),

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ
даје на јавну расправу

НАЦРТ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О КОМУНАЛНОЈ ПОЛИЦИЈИ

и упућује


ЈАВНИ ПОЗИВ

 
грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, Главном граду, Пријестоници, општинама, струковним удружењима, политичким субјектима, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији могу се доставити Министарству јавне управе, Римски трг број 45, 81000 Подгорица или на фаx: +382 20 241 412, као и на е-маил: сенад.црноврсанин@мју.гов.ме

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о комуналној полицији, трајаће 40 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства јавне управе и порталу е-управе.

Овдје можете преузети:

Програм јавне расправе

Нацрт закона о комуналној полицији

 

 

 

 

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?