Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković priređuje na Cetinju prijem povodom godišnjice članstva Crne Gore u NATO-u

Objavljeno: 04.06.2018. 19:19 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković prirediće povodom prve godišnjice članstva Crne Gore u NATO-u u utorak, 5. juna svečani prijem za predstavnike zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora i visoke zvanice iz javnog života Crne Gore.

U okviru prijema, koji će biti upriličen u Vladinom domu na Cetinju, biće organizovana i zložba „Crnogorski vojnik kroz vjekove“.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Prijem počinje u 19:30.

Mediji koji žele da izvještavaju sa prijema treba da dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore na adresu elektronske pošte pr@gov.me imena novinara, fotografa i kamermana i to do utorka u 13:00. U slučaju da je riječ o osobama koje IMAJU godišnje akreditacije Vlade za 2018. godinu dovoljno je dostaviti samo imena i prezimena. U slučaju da je riječ o osobama koje NEMAJU godišnju akreditaciju Vlade za 2018. godinu potrebno je dostaviti i broj identifikacionog dokumenta (lične karte ili pasoša).

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijdiće medijima fotografije i video snimak događaja i obraćanja predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?