Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић приређује на Цетињу пријем поводом годишњице чланства Црне Горе у НАТО-у

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић приредиће поводом прве годишњице чланства Црне Горе у НАТО-у у уторак, 5. јуна свечани пријем за представнике законодавне, извршне и судске власти, дипломатског кора и високе званице из јавног живота Црне Горе.

У оквиру пријема, који ће бити уприличен у Владином дому на Цетињу, биће организована и зложба „Црногорски војник кроз вјекове“.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Пријем почиње у 19:30.

Медији који желе да извјештавају са пријема треба да доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе на адресу електронске поште пр@гов.ме имена новинара, фотографа и камермана и то до уторка у 13:00. У случају да је ријеч о особама које ИМАЈУ годишње акредитације Владе за 2018. годину довољно је доставити само имена и презимена. У случају да је ријеч о особама које НЕМАЈУ годишњу акредитацију Владе за 2018. годину потребно је доставити и број идентификационог документа (личне карте или пасоша).

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбијдиће медијима фотографије и видео снимак догађаја и обраћања предсједника Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?