Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Produžen rok za Konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Crne Gore i Republike Austrije

Objavljeno: 09.07.2018. 14:57 Autor: Ministarstvo nauke
Obavještavamo zainteresovane kandidate da je rok za podnošenje prijava za Konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Crne Gore i Republike Austrije, za period 2019-2020, produžen do 31. jula 2018. godine.

Ovo je četvrti put za redom kako se otvara mogućnost našim naučnicima i naučno-istraživačkim timovima da sa kolegama iz Republike Austrije rade na zajedničkim projektima, razvijaju mobilnost, razmjenjuju stečena znanja i iskustva i kao rezultat zajedničkog rada na projektu apliciraju i učestvuju u evropskim programima za nauku i istraživanje.

Na Konkurs se mogu prijaviti nosioci naučnog istraživanja koji su upisani u Registar Ministarstva nauke Crne Gore, a vrijeme izvođenja zajedničkih istraživačkih projekata je 2 godine.

Kontakt osoba u Ministarstvu nauke je mr Martina Lukić, samostalna savjetnica III, Direkcija za međunarodne programe i evropske integracije (tel: 020/405-334; email: martina.lukic@mna.gov.me)

TEKST konkursa kao i potrebnu DOKUMENTACIJU možete pronaći ovdje:

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?