Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković uručiće u srijedu plakete zlatnim crnogorskim vaterpolistima iz Malage 2008.

Objavljeno: 10.07.2018. 20:58 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković uručiće u srijedu, 11. jula plakete vaterpolo reprezentaciji Crne Gore koja je na Evropskom prvenstvu održanom 2008. godine u Malagi osvojila prvo mjesto i time prvu zlatnu medalju za Crnu Goru nakon obnove državne nezavisnosti.

Na svečani prijem, koji u 13 sati u Hotelu „Ramada“ priređuje ministar sporta Nikola Janović povodom obilježavanja desetogodišnjice osvajanja prve crnogorske medalje, pozvani su reprezentativci, stručni štab na čelu sa Petrom Porobićem i rukovodstvo Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Ministar Janović, koji je i sam bio član tadašnje zlatne crnogorske vaterpolo reprezentacije, pozdraviće prisutne nakon čega slijedi obraćanje premijera Markovića. Predsjednik Vlade će osvajačima zlatne medalje uručiti plakete „U znak sjećanja na jedan od najvećih uspjeha u istoriji crnogorskog sporta, koji je dao poseban doprinos, afirmaciji nezavisnosti države Crne Gore”.

Nakon prijema biće priređen svečani koktel.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimak događaja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?