Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић уручиће у сриједу плакете златним црногорским ватерполистима из Малаге 2008.

Предсједник Владе Душко Марковић уручиће у сриједу, 11. јула плакете ватерполо репрезентацији Црне Горе која је на Европском првенству одржаном 2008. године у Малаги освојила прво мјесто и тиме прву златну медаљу за Црну Гору након обнове државне независности.

На свечани пријем, који у 13 сати у Хотелу „Рамада“ приређује министар спорта Никола Јановић поводом обиљежавања десетогодишњице освајања прве црногорске медаље, позвани су репрезентативци, стручни штаб на челу са Петром Поробићем и руководство Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе.

Министар Јановић, који је и сам био члан тадашње златне црногорске ватерполо репрезентације, поздравиће присутне након чега слиједи обраћање премијера Марковића. Предсједник Владе ће освајачима златне медаље уручити плакете „У знак сјећања на један од највећих успјеха у историји црногорског спорта, који је дао посебан допринос, афирмацији независности државе Црне Горе”.

Након пријема биће приређен свечани коктел.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимак догађаја.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?