Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ekipa Vojske Crne Gore prva na Otvorenom prvenstvu Crne Gore u streljaštvu - disciplina pištolj velikog kalibra

Objavljeno: 10.07.2018. 21:10 Autor: VCG

Ekipa Vojske Crne Gore zauzela je prvo mjesto na Otvorenom prvenstvu Crne Gore u streljaštvu, u disciplini pištolj velikog kalibra.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Tri Zorana, dok je treće mjesto na pobjedničkom postolju zauzela ekipa IPA.

U pojedinačnoj konkurenciji među ženama civilno lice iz Centra za obuku VCG Branka Vujičić zaslužila je zlatno odličje, vodnica I klase Sanja Dragaš, takođe iz Centra za obuku, ostvarila je drugi rezultat, dok je treću poziciju zauzela Andrijana Karadžić.

U konkurenciji muškaraca, stariji vodnik I klase Milutin Lukovac iz sastava Čete specijalnih snaga ostvario je najbolji rezultat, dok su rezultate za njim ostvarili stariji vodnik I klase Marko Rovčanin iz iste jedinice, te Goda Martin.

U disciplini revolver, zlatna medalja pripala je Zoranu Radeviću, srebrna Zoranu Vukčeviću, dok je bronzano odličje osvojio stariji vodnik I klase Milutin Lukovac.

Takmičenje koje je organizovano u kasarni „Milovan Šaranović „ u Danilovgradu, okupilo je 60 učesnika iz svih krajeva Crne Gore.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?