Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Екипа Војске Црне Горе прва на Отвореном првенству Црне Горе у стрељаштву - дисциплина пиштољ великог калибра

Објављено: 10.07.2018. 21:10 Аутор: ВЦГ

Екипа Војске Црне Горе заузела је прво мјесто на Отвореном првенству Црне Горе у стрељаштву, у дисциплини пиштољ великог калибра.

Друго мјесто освојила је екипа Три Зорана, док је треће мјесто на побједничком постољу заузела екипа ИПА.

У појединачној конкуренцији међу женама цивилно лице из Центра за обуку ВЦГ Бранка Вујичић заслужила је златно одличје, водница И класе Сања Драгаш, такође из Центра за обуку, остварила је други резултат, док је трећу позицију заузела Андријана Караџић.

У конкуренцији мушкараца, старији водник И класе Милутин Луковац из састава Чете специјалних снага остварио је најбољи резултат, док су резултате за њим остварили старији водник И класе Марко Ровчанин из исте јединице, те Года Мартин.

У дисциплини револвер, златна медаља припала је Зорану Радевићу, сребрна Зорану Вукчевићу, док је бронзано одличје освојио старији водник И класе Милутин Луковац.

Такмичење које је организовано у касарни „Милован Шарановић „ у Даниловграду, окупило је 60 учесника из свих крајева Црне Горе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?