Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović u radnoj posjeti Andrijevici i Beranama

Objavljeno: 24.07.2018. 19:45 Autor: MPRR

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, u srijedu, 25. jula 2018. godine, boraviće u radnoj posjeti opštinama Andrijevica i Berane.

Pored sastanaka sa rukovodstvom opština, potpredsjednik Simović će obići radove na realizaciji kapitalnog projekta - Kuće voća“, u Andrijevici, dok će u Beranama posjetiti poljoprivredno preduzeće „Agrolužac“ koje je korisnik podrške kroz IPARD like projekat.

Oblast šumarstva biće u fokusu i ove posjete potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja opštinama na sjeveru. Tim povodom, u Andrijevici će biti održan prošireni kolegijum Uprave za šume. Sastanku sa potpredsjednikom Simovićem, osim rukovodstva Uprave, prisustvovaće šefovi svih područnih jedinica u Crnoj Gori, i predstavnici Direktorata za šumarstvo, drvnu industriju i lovstvo Ministarstva.

Agenda posjete:

09:30 – 10:30 – Sastanak sa rukovodstvom opštine Andrijevica (zgrada Opštine)

10:30 – 11:00 – Obilazak radova na „Kući voća“, Andrijevica

11:15 – 13:15 – Prošireni kolegijum u sektoru šumarstva, hotel „Komovi“

16:00 – 16:30 – Obilazak korisnika podrške kroz IPARD like „Agrolužac“, Lužac b.b.

16:45 – 17:45 – Sastanak sa rukovodstvom opštine Berane (zgrada Opštine)

Pozivamo predstavnike medija da isprate ove događaje.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?