Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе Милутин Симовић у радној посјети Андријевици и Беранама

Објављено: 24.07.2018. 19:45 Аутор: МПРР

Потпредсједник Владе за економску политику и финансијски систем и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, у сриједу, 25. јула 2018. године, боравиће у радној посјети општинама Андријевица и Беране.

Поред састанака са руководством општина, потпредсједник Симовић ће обићи радове на реализацији капиталног пројекта - Куће воћа“, у Андријевици, док ће у Беранама посјетити пољопривредно предузеће „Агролужац“ које је корисник подршке кроз ИПАРД лике пројекат.

Област шумарства биће у фокусу и ове посјете потпредсједника Владе и министра пољопривреде и руралног развоја општинама на сјеверу. Тим поводом, у Андријевици ће бити одржан проширени колегијум Управе за шуме. Састанку са потпредсједником Симовићем, осим руководства Управе, присуствоваће шефови свих подручних јединица у Црној Гори, и представници Директората за шумарство, дрвну индустрију и ловство Министарства.

Агенда посјете:

09:30 – 10:30 – Састанак са руководством општине Андријевица (зграда Општине)

10:30 – 11:00 – Обилазак радова на „Кући воћа“, Андријевица

11:15 – 13:15 – Проширени колегијум у сектору шумарства, хотел „Комови“

16:00 – 16:30 – Обилазак корисника подршке кроз ИПАРД лике „Агролужац“, Лужац б.б.

16:45 – 17:45 – Састанак са руководством општине Беране (зграда Општине)

Позивамо представнике медија да испрате ове догађаје.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?