Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sigurnosti operacija sa ugljovodonicima

Objavljeno: 09.08.2018. 14:41 Autor: Ministarstvo ekonomije
Ministarstvo ekonomije, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list Crne Gore“, broj 12/12) i članom 20 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list Crne Gore“, broj 41/18), obavještava zainteresovanu javnost da pokreće

JAVNU RASPRAVU
O
NACRTU ZAKONA O SIGURNOSTI OPERACIJA SA UGLJOVODONICIMA

Javna rasprava će trajati od 09.08.2018. godine do 21.09.2018.godine. Nacrt Zakona o sigurnosti operacija sa ugljovodonicima će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave na internet stranici Ministarstva ekonomije.

Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi, putem pošte na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica, ili elektronski na mejl adresu: ljljana.maksimovic@mek.gov.me i predrag.radulovic@mha.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

U okviru javne rasprave o Nacrtu Zakona o sigurnosti operacija sa ugljovodonicima biće organizovan okrugli sto, čiji će termin održavanja biti objavljen na sajtu Ministarstva ekonomije i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi. 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?